“Geniet samen van onze buffetten.”

Buffet arrangementen

Hapjes arrangement

Wij hebben voor u een heerlijk hapjes arrangement samengesteld. Warme en koude gerechtjes speciaal door onze chef geselecteerd. Geniet van alle lekkernijen die bij Ons te bieden heeft. Neem gerust contact op en wij nemen de tijd om u te informeren.

BBQ-arrangementen

Van 1 april tot 30 september kunt u genieten van verschillende 4-uurs all-in BBQ-arrangementen in onze sfeervolle binnentuin.  U kunt kiezen uit verschillende BBQ-arrangementen met elk een ander karakter. Geniet van de openlucht, heerlijke gerechten van de grill en uiteraard de service die u van bij Ons mag verwachten. Ook bij deze arrangementen komt u werkelijk niks te kort. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Buffet arrangementen

Lekkere koude appetizers, heerlijke salades en verschillende malse vleessoorten gecomplimenteerd met side dishes. Bij Ons heeft enkele vier uur durende all-in-arrangementen voor u samengesteld. De arrangementen zijn voor jong en oud met een hoge diversiteit aan heerlijk gerechten. U kunt uiteraard ook samen met ons een buffet op maat samenstellen. Neem contact met ons op en wij informeren u graag over al onze buffet arrangementen.

Stamppot buffet

Een lekker stamppot, wie houdt er nou niet. Wie hebben een scala aan stampotten voor u. Wat dacht u van de traditionele boerenkool stamppot of lekkere zuurkool stamppot. En zo kunnen we wel even doorgaan. De stampotten worden uiteraard geserveerd met verschillende soorten vlees, worst. Ook onze stamppot buffetten worden aangeboden in een vier uur durend all-in-arrangement.

Bruiloft arrangementen

Jouw bruiloftsfeest is natuurlijk er één die niemand snel vergeet. Onze bruiloft arrangementen zijn zo samengesteld dat jouw gasten kunnen genieten van de lekkerste drankjes, warme en koude hapjes en natuurlijk de gastvrijheid die je bij Ons mag verwachten. Wij overleggen graag onze arrangementen met je en stellen uiteraard geheel vrijblijvend een offerte op.

Zakelijke arrangementen.

Wij staan voor u klaar voor al uw zakelijke evenementen bij Ons. Workshops, bijeenkomsten of uw bedrijfsfeest, onze zalen zijn uiterst geschikt voor uw evenement. Natuurlijk hebben wij ook voor elk evenement soort passende arrangementen opgesteld. Wij kijken samen met u naar de invulling en adviseren u graag welk arrangement bij uw evenement en budget past. Arrangement op maat, geen probleem. Wij zullen samen met u een arrangement opstellen. Natuurlijk begeleiden wij u evenement met de service en gastvrijheid du u van ons gewend bent.